zaterdag 6 december 2014

Brrr....


Brrr....

 Langzamerhand begint de winterkou ons land te veroveren, de pony's hebben in de afgelopen weken een dikke wintervacht gekweekt en ons paard heeft een lekkere warme deken om gekregen. Het is wel een grappig gezicht, net 2 teddyberen en een ingepakt barbie-paard!

 
 
De kippen en hanen rennen 's morgens enthousiast naar buiten, maar na een tijdje zoeken ze toch weer de warmte en beschutting van de stal op.
De tuin ligt vol met de prachtigste herfstbladeren en ons terrein is nu omzoomd met een bruine beukenhaag in plaats van een groene, ik kan er echt heel erg van genieten. 
 

 
Het scheepstafeltje is af, ik heb hem helemaal geschuurd en hij heeft 3 dagen in de lijmklemmen gestaan om hem weer in elkaar te laten passen.
Het inklapgedeelte was niet meer compleet maar dat geeft niet want ik vind zo'n halve klep eigenlijk best leuk staan, nu past de rieten mand met plaids er ook makkelijk onder.
 
 
Het hout is prachtig vergrijsd en er zit aan de zijkant een grote lade, handig om bijvoorbeeld waxinelichtjes in op te bergen!
Zo met een verzameling windlichten er op of met een mooie kruiklamp en wat Hoffz-accessoires zal hij straks vast heel mooi staan in de woonkamer.
 
 
In de keuken zou hij trouwens ook niet misstaan, gezellig om vers brood op te snijden, ik ben er in ieder geval superblij mee!
 
Fijn weekend!